Η ετικέτα μας Noémie είναι το αποτέλεσμα του πάθους και της δουλειάς μας. Επιλογή αμπελώνων με χαμηλή απόδοση, οινοποίηση σε δρύινα βαρέλια για το λευκό, ωρίμανση σε δρύινα βαρέλια για το κόκκινο. Ετικέτα υψηλής έκφρασης με πλούσιο και επίμονο χαρακτήρα που θα βρει τη θέση της σε ένα γαστρονομικό τραπέζι.
{"VINIFICATION":"Η οινοποίηση\nΟ Pinot noir είναι μια ποικιλία σταφυλιού που ωριμάζει νωρίς και συγκομίζεται στην αρχή της συγκομιδής.\nΣτο κελάρι, τα σταφύλια που έχουν απομακρυνθεί από τα κοτσάνια υποβάλλονται σε θερμή προζυμωτική εκχύλιση που ευνοεί την εξαγωγή του χρώματος, ακολουθούμενη από ζύμωση σε ελεγχόμενη θερμοκρασία χαμηλής θερμοκρασίας (μεταξύ 18 και 24°C) ώστε να διατηρηθεί όλη η φρεσκάδα των πρωτογενών και δευτερογενών αρωμάτων.\nΤα κρασιά στη συνέχεια ωριμάζουν ξεχωριστά σε δεξαμενές για αρκετούς μήνες πριν την εμφιάλωση.\n\nDÉGUSTATION\nΈνα φρέσκο και κομψό Pinot Noir με αρώματα από σμέουρα και κεράσια.\nΣτο στόμα, αποκαλύπτει ήπιους και διακριτικούς τανίνες. Θα είναι ο ιδανικός σύντροφος για το πικνίκ σας, μια μιλανέζα μοσχαρίσια, πουλερικά ή ακόμα και μια τούρτα με κεράσια και σοκολάτα.\nΙδανικά σερβιρισμένο στους 12°C-14°C"}